Pastís d'albergínies
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 7 o 8 albergínies
- 100 grams de formatge ratllat o formatge fresc ratllat.
- 2 ous
- Salsa de tomàquet
- Pa ratllat
- Farina
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Primer, es treu la pell de les albergínies, es tatllen en rodanxes i es salen per tal que treguin el suc. Després d’una hora reposant, s’arrebossen amb farina. A continuació, es fregeixen amb oli ben calent i es posen sobre d’un tovalló de paper perquè absorbeixin l’oli sobrant. En una plàtera del forn si posa una mica d'oli de fregir les albergínies, es cobreix tot el fons amb formatge ratllat i damunt es col•loquen les rodanxes d’albergínia. A sobre s’hi tira salsa de tomàquet que ja tindrem preparat. Es torna a fer la mateixa operació tantes vegades com capes vulguem o fins que acabem tots els ingredients.
Finalment, farem una pasta amb els ous batuts, sal, una cullerada de salsa de tomàquet i una cullerada de pa ratllat. Aleshores es cobreix la plàtera amb aquesta pasta i es posa al forn durant 20 minuts. Resulta un pastís exquisit... Proveu-lo us xopareu els dits!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.